top of page

 

VERGADEREN

Foto's Vossenberg_Creative Builders-28.j
Vergaderen

Waar kunt u beter een zogenaamd ‘hutje-op-de-hei-sessie’ houden dan op de hei zelf? Wij bieden u ruime vergaderzalen in een prachtige omgeving waar u rustig belangrijke vergaderingen en brainstorm sessies kunt houden. De locatie is makkelijk te bereiken vanaf de A28 en station Nunspeet en maakt het de ideale locatie om een vergaderruimte te huren voor 14 tot 40 personen.

 

Niet alleen geeft de Vossenberg u de mogelijkheid om een vergaderzaal te huren, er is ook nog eens de mogelijkheid om er een hotelkamer bij te boeken. Zo kunt u meerdere dagen vergaderen en bovendien genieten van onze heerlijke comfortabele kamers. Even een frisse neus halen? Binnen vijf minuten staat u midden in de natuur!

Presenteren

Voor inspirerende presentaties en belangrijke lezingen kunt u ook terecht bij hotel en restaurant ‘de Vossenberg’. Wij bieden professionele ruimtes waar u 20 tot 80 personen kunt huisvesten. Deze kamers bevatten standaard stoelen in theateropstelling en zijn bovendien voorzien van de belangrijkste benodigdheden bij het geven van een presentatie.

Wilt u een bijeenkomst boeken? Neem contact met ons op en we maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

In onze zakelijke informatiemap vindt u voorbeelden van dag- en meerdaagse arrangementen.

Arrangementen

Wij bieden verschillende arrangementen met betrekking tot vergaderingen en lezingen; uiteenlopend van een goed bakje koffie met iets lekkers tot een uitgebreide lunch of diner.

Let op! Prijzen van onderstaande buffetten zijn slechts voorbeelden. Een offerte op maat is altijd mogelijk.

Bekijk hier onze arrangementen:

>>Lunchbuffetten

>>BBQ Buffetten

bottom of page