RESTAURANT

Restaurant

Ons restaurant biedt u alle mogelijkheden om te genieten van de heerlijke streek- en seizoensproducten die de Veluwe te bieden heeft. Niet alleen kunt u heerlijk bij ons dineren, maar wij bieden u ook een ruime keuze aan heerlijke ontbijt en lunch opties en zelfs voor de vrijdagmiddagborrel kunt u terecht in ons gezellige en huiselijke restaurant.

 

Met onze wisselende menukaarten kunt u zich elk seizoen laten verrassen door onze keuken. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijk stukje wild in het naseizoen of een frisse salade in het voorjaar. Uiteraard is er ook aan de kleintjes gedacht met een ruime keuze aan kindergerechten op het menu.

Terras

Na een uitgebreide wandeling met de hond door het bos of een lange fietstocht langs de pittoreske dorpjes in de omgeving, biedt ons terras de ideale plek om even goed uit te rusten met een lekker bakje koffie of een borrel met iets lekkers er bij. Laat u door ons gastvrije personeel bedienen op ons (verwarmde) terras terwijl u geniet van de prachtige natuur.

 

Niet alleen hebben wij een groot terras met ruim honderd plekken, maar ook een uitgebreid aanbod aan parkeerplekken, een aantal fiets oplaadpunten en gratis watervoorziening (gratis bidons vullen bij buitenkraan).

Menu

Bekijk hier ons huidige, seizoensgebonden menu.

Download het menu:

Reserveren

Vanaf 1 juni mogen wij maximaal 30 personen tegelijk binnen in ons restaurant ontvangen. Wij hanteren daarom 2 shifts, zowel voor lunch als diner.

Let op! Dit geldt alleen voor het reserveren van een tafel binnen. Buiten op het terras kunt u op elk tijdstip plaatsnemen.

 

Lunch: 12.00 - 14.00 en 14.00 tot 16.00.

Diner: 17.00 - 19.15 en 19.15 - 21.00. 

Voorbeeld: reserveert u om 18.00, dan zit u in de eerste shift die duurt tot 19.15.

We hopen op uw begrip. Bij vragen, twijfel niet om contact met ons op te nemen!

Reserveer hier via mail of door het contactformulier in te vullen.

Hotel Restaurant De Vossenberg,
Elspeterbosweg 1, 8076 RA Vierhouten

0577 411 275

  • Facebook Basic Black

© 2020 Creative Builders