RESTAURANT

Restaurant

Ons restaurant biedt u alle mogelijkheden om te genieten van de heerlijke streek- en seizoensproducten die de Veluwe te bieden heeft. Niet alleen kunt u heerlijk bij ons dineren, maar wij bieden u ook een ruime keuze aan heerlijke ontbijt en lunch opties en zelfs voor de vrijdagmiddagborrel kunt u terecht in ons gezellige en huiselijke restaurant.

 

Met onze wisselende menukaarten kunt u zich elk seizoen laten verrassen door onze keuken. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijk stukje wild in het naseizoen of een frisse salade in het voorjaar. Uiteraard is er ook aan de kleintjes gedacht met een ruime keuze aan kindergerechten op het menu.

Terras

Na een uitgebreide wandeling met de hond door het bos of een lange fietstocht langs de pittoreske dorpjes in de omgeving, biedt ons terras de ideale plek om even goed uit te rusten met een lekker bakje koffie of een borrel met iets lekkers er bij. Laat u door ons gastvrije personeel bedienen op ons (verwarmde) terras terwijl u geniet van de prachtige natuur.

 

Niet alleen hebben wij een groot terras met ruim honderd plekken, maar ook een uitgebreid aanbod aan parkeerplekken, een aantal fiets oplaadpunten, gratis watervoorziening (gratis bidons vullen bij buitenkraan) en een fietsstation met o.a. een fietspomp en verschillende tools er aan. 

Menu

Bekijk hier ons huidige, seizoensgebonden menu.

Download het menu:

1e kerstdag 2020
25 december
Hotel Restaurant de Vossenberg
25 december
Hotel Restaurant de Vossenberg, Elspeterbosweg 1, 8076 RA Vierhouten, Nederland
Kerst bij de Vossenberg!
2e kerstdag 2020
26 december
Hotel Restaurant de Vossenberg
26 december
Hotel Restaurant de Vossenberg, Elspeterbosweg 1, 8076 RA Vierhouten, Nederland
Omdat alles nog onzeker is omtrent de maatregelen die zullen gelden met kerst, nemen wij op dit moment alleen nog voorlopige reserveringen aan, totdat wij u meer kunnen laten weten en de reservering hopelijk definitief kunnen bevestigen.

Hotel Restaurant De Vossenberg,
Elspeterbosweg 1, 8076 RA Vierhouten

0577 411 275

  • Facebook Basic Black

© 2020 Creative Builders