RESTAURANT

Restaurant

Ons restaurant biedt u alle mogelijkheden om te genieten van de heerlijke streek- en seizoensproducten die de Veluwe te bieden heeft. Niet alleen kunt u heerlijk bij ons dineren, maar wij bieden u ook een ruime keuze aan heerlijke ontbijt en lunch opties en zelfs voor de vrijdagmiddagborrel kunt u terecht in ons gezellige en huiselijke restaurant.

 

Met onze wisselende menukaarten kunt u zich elk seizoen laten verrassen door onze keuken. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijk stukje wild in het naseizoen of een frisse salade in het voorjaar. Uiteraard is er ook aan de kleintjes gedacht met een ruime keuze aan kindergerechten op het menu.

Terras

Na een uitgebreide wandeling met de hond door het bos of een lange fietstocht langs de pittoreske dorpjes in de omgeving, biedt ons terras de ideale plek om even goed uit te rusten met een lekker bakje koffie of een borrel met iets lekkers er bij. Laat u door ons gastvrije personeel bedienen op ons (verwarmde) terras terwijl u geniet van de prachtige natuur.

 

Niet alleen hebben wij een groot terras met ruim honderd plekken, maar ook een uitgebreid aanbod aan parkeerplekken, een aantal fiets oplaadpunten, gratis watervoorziening (gratis bidons vullen bij buitenkraan) en een fietsstation met o.a. een fietspomp en verschillende tools er aan. 

Menu

Ons restaurant en verwarmde terras zijn open! Tot uiterlijk 00.00 uur kunt u komen genieten van allerlei lekkers wat onze koks zorgvuldig voor u maken. Op het overdekte terras hebben we heaters, warmtekussens en kleedjes, dus ook als het wat minder weer is, zit u comfortabel buiten! Binnen staan de kaarsjes en haard aan. Kom gezellig zitten!

We serveren:

Vanaf 9.00 koffie en gebak

12.00 - 16.00 lunch

16.00 - 17.00 bittergarnituren

17.00 - 21.00 diner

Bekijk hier ook de drankenkaart en ons wisselende seizoensmenu.

Reserveren kan via de roze knop of telefonisch via 0577-411275