HOTELKAMERS

Kamers

Wij bieden een ruime keuze aan kamers voor elk type gast. Niet alleen bieden wij ruime comfortabele kamers met een directe toegang tot de natuur, voor een ideaal romantisch weekendje weg. Maar ook praktische kamers die uitermate geschikt zijn voor een zakelijk verblijf waarbij u in alle gemakken wordt voorzien.

 

Onze bijzondere ‘comfort’ kamers brengen de natuur van buiten naar binnen. In deze speciaal ontworpen kamers kunt u namelijk vanuit uw bed al genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft. Laat u verassen door ons ruime aanbod aan verschillende type kamers, de prijzen voor een kamer variëren tussen de € 35,00 en de

€ 139,00 euro.

Voorzieningen

Onze kamers worden van alle mogelijke gemakken voorzien. Zo bieden wij gratis draadloos internet (Wi-Fi) in het gehele hotel, koffie/thee faciliteit, een ruime badkamer met bad of douche, een comfortabel en ruim bed, beschikking tot een telefoon en bovendien een moderne flat screen televisie.

Mocht u graag uw trouwe viervoeter mee willen nemen, dan kan dat tegen een betaling van tien euro extra per hond per nacht.

Boeken

Bent u geïntereseerd in het boeken van een kamer of naar eventuele arangementen, boek dan nu een kamer?

Tafel reserveren

In verband met de maatregelen tegen het Coronavirus, hebben wij een beperkt aantal plekken beschikbaar in het restaurant. Alle informatie hierover vindt u onder het kopje Restaurant. Wij raden u dan ook aan tijdig een tafel te reserveren.

Hotel Restaurant De Vossenberg,
Elspeterbosweg 1, 8076 RA Vierhouten

0577 411 275

  • Facebook Basic Black

© 2020 Creative Builders