top of page

 

HOTELKAMERS

Kamers

Wij bieden een ruime keuze aan kamers voor elk type gast. Niet alleen bieden wij ruime comfortabele kamers met een directe toegang tot de natuur, voor een ideaal romantisch weekendje weg. Maar ook praktische kamers die uitermate geschikt zijn voor een zakelijk verblijf waarbij u in alle gemakken wordt voorzien.

 

Onze bijzondere ‘comfort’ kamers brengen de natuur van buiten naar binnen. In deze speciaal ontworpen kamers kunt u namelijk vanuit uw bed al genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft. Laat u verrassen door ons ruime aanbod aan verschillende type kamers, de prijzen voor een kamer variëren tussen de € 41,00 en de

€ 162,00 euro.

Annuleren kan gratis tot een dag voor aankomst.

Boeken

Bent u geïntereseerd in het boeken van een kamer, klik dan op de groene knop hieronder.

Tafel reserveren 

Wanneer u behalve overnachten ook bij ons wilt dineren, raden wij aan tijdig een tafel te reserveren.

We hebben een uitgebreide kaart en een wisselend seizoensmenu.

Reserveer gelijk een tafel voor lunch of diner via de roze knop op de "restaurant" pagina.

Fietsverhuur

Wilt u per fiets erop uit om de mooie Veluwe te ontdekken? Fietsen huurt u eenvoudig bij Fietsverhuur Hazeleger. Klik hier om gelijk fietsen te huren of bel tot een dag van te voren om zeker te weten dat de fietsen voor u klaar staan. 

Routes

Pakt u de fiets en ziet u wel waar u uitkomt, of plant u liever uw route vooraf?

Op de pagina omgeving vindt u meer informatie over routes.

Voorzieningen

Onze kamers zijn van alle mogelijke gemakken voorzien. Zo bieden wij gratis draadloos internet (Wi-Fi) in het gehele hotel, koffie/thee faciliteiten, een ruime badkamer met bad of douche, een comfortabel en ruim bed en een flat screen televisie.

Op ons parkeerterrein vindt u onze overdekte fietsenstalling met oplaadpunten en ook beschikken we over 2 punten om de auto op te laden. 

bottom of page