top of page

 

HOTELKAMERS

Kamers

Wij bieden een ruime keuze aan kamers voor elk type gast. Niet alleen bieden wij ruime comfortabele kamers met een directe toegang tot de natuur, voor een ideaal romantisch weekendje weg. Maar ook praktische kamers die uitermate geschikt zijn voor een zakelijk verblijf waarbij u in alle gemakken wordt voorzien.

 

Onze bijzondere ‘comfort’ kamers brengen de natuur van buiten naar binnen. In deze speciaal ontworpen kamers kunt u namelijk vanuit uw bed al genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft. Laat u verrassen door ons ruime aanbod aan verschillende type kamers, de prijzen voor een kamer variëren tussen de € 35,00 en de

€ 139,00 euro.

Annuleren kan gratis tot een dag voor aankomst.

Boeken

Bent u geïntereseerd in het boeken van een kamer of naar eventuele arangementen, klik dan op de groene knop hieronder.

Tafel reserveren 

Wanneer u behalve overnachten ook bij ons wilt dineren, raden wij aan tijdig een tafel te reserveren.

We hebben een uitgebreide kaart en een wisselend seizoensmenu.

Reserveer gelijk een tafel voor lunch of diner via de roze knop op de "restaurant pagina"

Voorzieningen

Onze kamers worden van alle mogelijke gemakken voorzien. Zo bieden wij gratis draadloos internet (Wi-Fi) in het gehele hotel, koffie/thee faciliteit, een ruime badkamer met bad of douche, een comfortabel en ruim bed, beschikking tot een telefoon en bovendien een moderne flat screen televisie.

Mocht u graag uw trouwe viervoeter mee willen nemen, dan kan dat tegen een betaling van tien euro extra per hond per nacht.

Huidige Covid-maatregelen

Door de huidige maatregelen zijn we momenteel om 22.00 uur gesloten. Daarvoor is er echter genoeg tijd om lekker te borrelen of dineren en uiteraard kunt u nog een drankje mee naar de kamer nemen als het restaurant sluit.

Voor het hotel is geen QR-code nodig.

Reserveer tijdig als u ook bij ons wilt dineren, zodat u verzekerd bent van een plekje!

Vanaf vrijdag 18 februari zijn we weer open tot uiterlijk 00.00 uur!

Fietsverhuur

Wilt u per fiets erop uit om de mooie Veluwe te ontdekken? Fietsen huurt u eenvoudig bij Fietsverhuur Hazeleger. Klik hier om gelijk fietsen te huren of bel tot een dag van te voren om zeker te weten dat de fietsen voor u klaar staan. 

Knooppunten

Pakt u de fiets en ziet u wel waar u uitkomt, of plant u liever uw route vooraf? Via meerdere websites en apps zijn mooie routes te vinden en uit te stippelen

Wij zijn gesitueerd tussen knooppunt 14, 15 en 16. Dit helpt u alvast op weg!

bottom of page