HOTELKAMERS

Kamers

Wij bieden een ruime keuze aan kamers voor elk type gast. Niet alleen bieden wij ruime comfortabele kamers met een directe toegang tot de natuur, voor een ideaal romantisch weekendje weg. Maar ook praktische kamers die uitermate geschikt zijn voor een zakelijk verblijf waarbij u in alle gemakken wordt voorzien.

 

Onze bijzondere ‘comfort’ kamers brengen de natuur van buiten naar binnen. In deze speciaal ontworpen kamers kunt u namelijk vanuit uw bed al genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft. Laat u verassen door ons ruime aanbod aan verschillende type kamers, de prijzen voor een kamer variëren tussen de € 35,00 en de

€ 139,00 euro.

Voorzieningen

Onze kamers worden van alle mogelijke gemakken voorzien. Zo bieden wij gratis draadloos internet (Wi-Fi) in het gehele hotel, koffie/thee faciliteit, een ruime badkamer met bad of douche, een comfortabel en ruim bed, beschikking tot een telefoon en bovendien een moderne flat screen televisie.

Mocht u graag uw trouwe viervoeter mee willen nemen, dan kan dat tegen een betaling van tien euro extra per hond per nacht.

Boeken

Bent u geïntereseerd in het boeken van een kamer of naar eventuele arangementen, klik dan op de groene knop hieronder.

Tafel reserveren

Wanneer u behalve overnachten ook bij ons wilt dineren, raden wij aan tijdig een tafel te reserveren.

U kunt kiezen om a la carte te eten of ons drie gangen verrassingsdiner a 29,95 p.p.p.d. met als afsluiting een kopje koffie of thee te gebruiken.

Indien u voor het verrassingsdiner kiest, horen wij dit graag tot twee dagen voor aankomst. Geeft u dan gelijk even eventuele dieetwensen door?

Hotel Restaurant De Vossenberg,
Elspeterbosweg 1, 8076 RA Vierhouten

0577 411 275

  • Facebook Basic Black

© 2020 Creative Builders