FEESTEN

& PARTIJEN

Feesten & Partijen

Bent u van plan binnenkort iets belangrijks te organiseren? Bij ‘de Vossenberg’ bent u dan aan het goede adres. Wij halen graag alles uit de kast om uw werkreceptie, familiereünie, jubileum of kraamfeest tot iets bijzonders te maken.

 

Met een ruim aanbod aan bijzondere faciliteiten en onze jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen kunt u met een gerust hart de organisatie uit handen geven. Wij helpen u graag met het maken van onvergetelijke herinneringen met ons uitgebreide aanbod van arrangementen en opties.

BBQ

Op heerlijke warme zomeravonden bieden wij ook verschillende barbecuebuffet menu’s voor grote groepen. Geniet van het lekkere weer op ons ruime dakterras of op ons deels overdekte (verwarmde) voorterras. Niets zo fijn om gezellig met z’n allen te genieten van een heerlijk aanbod van speklapjes, worstjes, salades en barbecuespiesjes! Maak het voor u en uw gezelschap nog luxer met een arrangement inclusief drankjes voor slechts €13,95 per persoon extra!

Overige Feesten & Partijen

Wij bieden verschillende arrangementen met betrekking tot vergaderingen en lezingen; uiteenlopend van een goed bakje koffie met iets lekkers tot een uitgebreide lunch of diner.

Bekijk hier onze arrangementen: