top of page

de Vossenberg klaar voor de toekomst


de Vossenberg klaar voor de toekomst Vierhouten, 5 april 2018 Hotel restaurant de Vossenberg is een echt familiebedrijf. Het is sinds 1946 in handen van de familie ten Wolde. In 2004 hebben Brenda ten Wolde en Jeroen Vos het bedrijf overgenomen en hebben door de jaren heen veel geïnvesteerd. Eerst kwam er een grote luifel over het terras en heaters zodat het zomerseizoen verlengd werd. Dat was best vooruitstrevend in 2004 en gasten vonden het geweldig. Er werd steeds meer gebruik gemaakt van het verwarmde terras, zeker toen het rookverbod in 2008 van kracht werd. Daarna volgden splinternieuwe badkamers in 2006/2007, verbouwingen in de keuken, nieuw meubilair in het restaurant, nieuw terrasmeubilair, etc. etc. Het werd drukker en drukker totdat de recessie in 2009/2010 kwam. De jaren die daarop volgden waren pittige jaren. De vergadermarkt stortte volledig in en de inkomsten uit deze markt waren toch wel een groot deel van de basis van de Vossenberg.  Dus de schouders eronder en op zoek naar andere doelgroepen. Gelukkig hadden we intussen naast het hotel ook een goedlopend restaurant. We hadden die jaren veel aandacht besteed aan ons restaurant en terras waardoor ook veel passanten ons vonden voor een lekkere lunch of diner. Maar de vergaderzalen moesten worden gevuld en dus op zoek naar andere doelgroepen. We zijn veel samenwerkingen aangegaan met bijvoorbeeld bridgeorganisaties, Staatsbosbeheer en stichting “het verscholen dorp”. Ook is uit die tijd het idee ontstaan van onze live muziek/ live cooking zondagen (elke eerste zondag van de maand) die al meteen – en nog steeds- een groot succes waren. Gelukkig kwamen na de magere jaren ook weer de vette jaren en vanaf 2013 ging de omzet langzaam weer omhoog. En gingen we ook weer vrolijk verder met investeren. Er kwam een nieuwe feest/vergaderzaal op de eerste etage die veelvuldig wordt gebruikt voor heel gezellige feesten en ook vinden hier regelmatig onze zeer populaire pubquizen plaats. In 2015 zijn alle hotelkamers volledig gerestyled en is er in het restaurant en bargedeelte een nieuwe vloer gelegd.  Wat we nog misten bij de Vossenberg was een mooie grote hotelbar/buffet. Het kleine barretje namelijk werd echt te klein om de grote aantallen drankjes snel bij onze gasten op het terras te krijgen. Deze prachtige bar is er nu! En tijdens het brainstormen over hoe deze bar en dan wel uit moest komen te zien werden we het al snel eens dat dan ook de keuken gerenoveerd moest worden en ook vonden we dat de keuken ook open moest zijn. Dus werd de verbouwing van de bar ook een verbouwing van de keuken en en passent zijn ook de toiletten volledig vernieuwd; inclusief invalidentoilet! We hebben zoveel mogelijk lokale samenwerking gezocht voor onze investeringen. Zo heeft INRIS uit Oldebroek de tekening gemaakt en de bar gebouwd, Spelt uit Elspeet zorgde voor de elektriciteit, Plomp klimaatechniek uit Harderwijk heeft de keuken voor zijn rekening genomen. De Wilde tegels & sanitair uit Nunspeet is verantwoordelijk voor de nieuwe toiletgroep, B & L bouw uit Uddel zorgde voor de bouwkundige aanpassingen en de sloop en Cees Pluim uit Vierhouten zorgde voor een lik verf. Ook hebben veel van onze medewerkers geholpen met vooral veel sloopwerk en heeel veeel schoonmaakwerk.   Het is prachtig geworden en de Vossenberg is klaar voor de toekomst! Komt u genieten bij ons; terwijl u ziet hoe uw gerecht wordt bereid in de keuken geniet u bij de open haard van een speciaalbiertje..  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Graag nodigen wij u uit om op donderdag 12 april van 19.30-22.00 uur een kijkje te komen nemen in de vernieuwde Vossenberg. Uiteraard serveren wij u met plezier een hapje en een drankje!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page