top of page

Hotel de Vossenberg maakt zich klaar voor langlaufdrukte!

Als de eerste sneeuwvlokken de Veluwe raken, gaan in Vierhouten de harten sneller kloppen. De langlauflatten worden uit het vet gehaald, de schoenen opnieuw gepoetst en de stokken worden op maat gehangen. Als Koning Winter de laatste herfstkleuren bedekt met zijn witte winterse mantel start Hotel de Vossenberg met het waxen van de langlauflatten.


Bij Hotel de Vossenberg wordt sinds jaar en dag bij voldoende sneeuw actief gelanglauft. Uit het hele land komen beginners tot ver gevorderden naar het pittoreske Vierhouten om de latten onder te binden en als eerste de lijnen uit te zetten op de Veluwe.


Jeroen Vos, eigenaar Hotel de Vossenberg: “Afgelopen jaren hadden we geen of te weinig sneeuw om te kunnen langlaufen maar nu valt er volgens de laatste weerberichten genoeg! Dus we zijn alle 60 sets langlauflatten aan het waxen zodat ze makkelijk glijden over de sneeuw. Vanaf zondag (7 februari) starten we met de verhuur en zal het een komen en gaan worden van actieve winterliefhebbers. We blijven open -ook met onze afhaal!- zolang de sneeuw blijft liggen. Echt weer een wintersportsfeertje, leuk!.”


Hotel de Vossenberg in Vierhouten is door de jaren heen uitgegroeid tot een ware ontmoetingsplek voor langlaufers. Niet alleen voor de verhuur van ski's maar ook voor informatie over de omgeving, de prachtige heide en de mooie bossen. In deze tijd kunt u bij onze afhaal op ons winterterras een heerlijke warme chocolademelk, een lekker broodje of erwtensoep halen.


Als de sneeuw blijft liggen kunt u de komende weken langlaufen op de Veluwe. Bij Hotel de Vossenberg zijn de hele winter ski’s te huur. En u kunt uiteraard de hele winter bij de afhaal genieten van een heerlijk glas glühwein.


Langlaufsets zijn te huur voor een halve dag à € 20,00 inclusief een kop warme chocolademelk met slagroom of een kop erwtensoep van de afhaal op ons winterterras.


Reserveren is aanbevolen om teleurstellingen te voorkomen.

Per mail info@hoteldevossenberg.nl of telefonisch 0577 411275


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page