top of page

Wilddagen 2017


Dit jaar zullen de wilddagen anders zijn dan anders, maar niet minder gezellig! Een groot evenemententerrein aan de rand van ons mooie dorp, bij "het ei". U kunt daar heerlijk proeven van al het lekkers dat wij u te bieden hebben. Een lekker drankje erbij, genieten! Met op zaterdag op het evenemententerrein Kevin Siebelink met zijn pianoshow en op zondag Speelman en Speelman. Ook aan de kids is natuurlijk gedacht! De horeca in het dorp is ook gewoon geopend. Beide dagen kunt ...u dus ook bij de bedrijven zelf genieten! Op zaterdag overdag geniet u bij ons van (wild) lunchgerechten en `s avonds van een heerlijk wildmenu (zie bijlage, graag reserveren!) Op zondag is er bij ons zoals u van ons gewend bent Live & Cooking! Met deze keer weer onze gezellige Amsterdammer Hans Kap die binnen garant staat voor een ouderwets gezellige zondagmiddag! Uiteraard staan we klaar voor u achter de BBQ met onze beroemde wildzwijn saté. `s Avonds zijn we gesloten en genieten we samen met alle medewerkers zelf van een hapje en een drankje!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page