top of page

Komende woensdag 28 juni 20.00 uur wildspotten!


Nog enkele plaatsen vrij! Vol=vol!

12,50 p.p.

In de bossen bij Vierhouten staat de Wildarena Hemellootjes. Een plek die alles heeft om wild te zien, een wildakker, beschutting, ruimte en rust. Vanuit deze wildobservatiepost heb je een adembenemend uitzicht op een open plek met een waterpartij waar edelherten, wilde zwijnen, moeflons, reeën en damherten zich graag laten zien. Daarmee is dit de enige observatiepost van Nederland waar je deze vijf wilde dieren kunt zien. De Wildarena is alleen onder begeleiding van de natuurgids van Staatsbosbeheer te bezoeken.

Na een korte inleiding, onder het genot van een kopje koffie/thee, wandel je onder leiding van de natuurgids vanuit de Vossenberg naar het bos. Via een spannend, donker en slingerend pad kom je bij deze unieke plek. Je verblijft hier ruim een uur, in de hoop de wilde dieren te bespieden. Als de zon onder is, wandelen we gezamenlijk weer terug.

  • Ontvangst bij Hotel restaurant de Vossenberg: Inleiding van natuurgids inclusief kop koffie/thee en bezoek wildarena onder begeleiding natuurgids van Staatsbosbeheer

  • Bij terugkomst van de tocht een heerlijk portie bourgondische bitterballen

Prijs volwassenen: € 12,50 p.p., kinderen 8 t/m 12 jaar € 9,50 p.p.

Reserveren: 0577-411275 of info@hoteldevossenberg.nl / www.hoteldevossenberg.nl


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page