top of page

Wild spotten op de Veluwe arrangement 85,00 p.p.


We hebben in samenwerking met Staatsbosbeheer een uniek arrangement voor u samengesteld voor een beperkt aantal data in 2017.

Geniet van een heerlijk diner in ons gezellige restaurant, geniet van de prachtige natuur op de Veluwe onder leiding van een natuurgids, geniet van een borrel met een bitterbal op ons (verwarmde) terras, geniet van een heerlijk bed in een Veluwse hotelkamer en geniet tenslotte van een heerlijk uitgebreid ontbijt. Wees er wel snel bij, want vol=vol (maximaal 20 personen per groep)

In de bossen bij Vierhouten staat de Wildarena Hemellootjes. Een plek die alles heeft om wild te zien, een wildakker, beschutting, ruimte en rust. Vanuit deze wildobservatiepost heb je een adembenemend uitzicht op een open plek met een waterpartij waar edelherten, wilde zwijnen, moeflons, reeën en damherten zich graag laten zien. Daarmee is dit de enige observatiepost van Nederland waar je deze vijf wilde dieren kunt zien. De Wildarena is alleen onder begeleiding van de natuurgids van Staatsbosbeheer te bezoeken.

Na een korte inleiding, onder het genot van een kopje koffie/thee, wandel je onder leiding van de natuurgids vanuit de Vossenberg naar het bos. Via een spannend, donker en slingerend pad kom je bij deze unieke plek. Je verblijft hier ruim een uur, in de hoop de wilde dieren te bespieden. Als de zon onder is, wandelen we gezamenlijk weer terug.

Het arrangement is alleen geldig op de volgende data:

zaterdag 13-14 mei (wildarena 19.30 uur)

zondag 18-19 juni (wildarena 20.00 uur)

woensdag 28-29 juni (wildarena 20.00 uur)

dinsdag 15-16 augustus (wildarena 19.00 uur)

zondag 20-21 augustus 2017 (wildarena 19.00 uur)

Het arrangement à 85,00 p.p. (eenpersoonskamer 95,00) bestaat uit:

• Ontvangst met koffie, thee of cappuccino met Veluwse zwienenkeutels

• Een overnachting in een comfortabele Veluwse hotelkamer

• Uitgebreid ontbijtbuffet

• 3 gangen keuze seizoen menu (voor vertrek naar de wildarena)

• Inleiding van natuurgids incl. kop koffie/thee en bezoek wildarena onder begeleiding natuurgids van Staasbosbeheer

• Bij terugkomst van de tocht een heerlijk portie bourgondische bitterballen

Reserveren: 0577-411275 of info@hoteldevossenberg.nl


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page