top of page

Doe mee met de LEEF marathon


Wat: fietsen, lopen & eten over de Veluwe

Waar: Een prachtige route van 42 km vanuit Vierhouten via Elspeet, Hulshorst en Nunspeet

Hoe: 2 of 3 deelnemers met 1 of 2 fietsen wisselen elkaar af

Voor wie: Echt iedereen die zin heeft in een leuk dagje!! Het is absoluut géén wedstrijd!

Wanneer: zaterdag 17 september

Tijdstip: Start tussen 10:00-11:00, binnenkomst voor 17:00

Inschrijven: Bij Intersport Meijers Nunspeet (+ maat shit doorgeven)

Kosten: 25 euro pp (incl. t-shirt, hapjes onderweg en 5 euro voor het goede doel: Constru Casa)

Doe mee met de LEEF Marathon: een recreatieve Loop Eet En Fiets evenement van 42,1 km langs de mooie dorpskernen van Vierhouten (startpunt), Elspeet, Hulshorst, Nunspeet en Vierhouten (eindpunt). Deelnemen kan met een duo (1 loper en 1 fietser) of trio (2 lopers/1 fietser of 1 loper/2 fietsers), die elkaar continu kunnen afwisselen. Het is geen wedstrijd, en er vindt geen tijdsregistratie plaats. Je hebt de hele dag de tijd om te genieten!

Om de 5 à 6 km krijg je iets lekkers aangeboden, wat bij het inschrijfgeld is inbegrepen. Je krijgt je LEEF hardloop t-shirt bij de start. Een gedeelte van het inschrijfgeld gaat naar het goede doel: Constru Casa (zie hieronder info). De gemeente Nunspeet zal de opbrengst verdubbelen.

Je kunt je vanaf 1 juli 2016 aanmelden bij Intersport Meijers Dorpsstraat 42-44 in Nunspeet. Let op: het maximaal aantal deelnemers is 100, dus reageer snel want VOL=VOL.

Na afloop van deze leuke LEEF dag is er op het terras van de Vossenberg gezelligheid en live muzik !!!

Constru Casa is een organisatie zonder winstoogmerk en streeft ernaar om de leefomstandigheden te verbeteren van de meest arme gezinnen in Guatemala. Dit doen ze door middel van het bouwen van huizen, maar ook door bredere ondersteuning te bieden in de vorm van onderwijs- en gezondheidsprojecten, die de ontwikkeling van de gemeenschap bevorderen.

Met (een deel van) de opbrengst van de LEEF Marathon kunnen we een financiële bijdrage leveren aan een huis voor een Guatemalteeks gezin en daarmee met hen bouwen aan een beter leven. De Gemeente Nunspeet zal de opbrengst vervolgens verdubbelen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page