top of page

 

RESTAURANT

Restaurant

Ons restaurant biedt u alle mogelijkheden om te genieten van de heerlijke streek- en seizoensproducten die de Veluwe te bieden heeft. Niet alleen kunt u heerlijk bij ons dineren, maar wij bieden u ook een ruime keuze aan heerlijke ontbijt- en lunchopties en ook voor de (vrijdagmiddag)borrel kunt u terecht in ons gezellige en huiselijke restaurant.

 

Met onze wisselende menukaarten kunt u zich elk seizoen laten verrassen door onze keuken. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijk stukje wild in het naseizoen of een frisse salade in het voorjaar. Uiteraard is er ook aan de kleintjes gedacht met een ruime keuze aan kindergerechten op het menu.

Terras

Na een uitgebreide wandeling met de hond door het bos of een lange fietstocht langs de pittoreske dorpjes in de omgeving, biedt ons terras de ideale plek om even goed uit te rusten met een lekker bakje koffie of een borrel met iets lekkers er bij. Laat u door ons gastvrije personeel bedienen op ons (verwarmde) terras terwijl u geniet van de prachtige natuur.

 

Niet alleen hebben wij een groot terras met ruim honderd plekken, maar ook een uitgebreid aanbod aan parkeerplekken, een aantal fiets oplaadpunten, gratis watervoorziening (gratis bidons vullen bij buitenkraan) en een fietsstation met o.a. een fietspomp en verschillende tools er aan voor licht sleutelwerk aan de fiets.

Menu

Ons restaurant en verwarmde terras zijn open tot uiterlijk 00.00 uur! 

Kom een lekkere kop koffie met gebak nuttigen, bestel van onze uitgebreide menukaart een lunch tussen 12.00 en 16.00 uur of kom lekker dineren vanaf 17.00 uur.

Bekijk hieronder onze menukaarten. 

LUNCHKAART

DINERKAART

DRANKENKAART

Wilt u verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan tijdig via de roze knop op deze pagina of door te bellen 0577-411275.

bottom of page