top of page

Yes, we gaan weer open!


Tijdens het Hemelvaartweekend (21 t/m 23 mei) en Pinksterweekend (29 t/m 31 mei) openen we weer de deuren van ons hotel én mogen hotelgasten gebruik maken van het restaurant! Dit mag omdat wij in de veilligheidsregio zitten en in dit geval er geen ongereguleerde in- en uitloop met besmettingsgevaar zou ontstaan. Wij hebben daarom arrangementen samengesteld op basis van half pension. Een voorwaarde voor ons om open te gaan is dat u als gast ook hier dineert. U kunt dit ook andersom bekijken; wilt u eindelijk weer eens uit eten kunnen? Dat kan nu dus, mét een overnachting er bij! Bent u er weer even lekker uit! Dit is wellicht ook leuk voor mensen die hier uit de buurt komen. Komt u van verder weg en wilt u er op uit trekken om de prachtige Veluwe te komen ontdekken per fiets of wandelend? Wij kunnen ook lunchpakketjes verzorgen die u kunt meenemen! Natuurlijk houden wij ons aan de voorschriften van het RIVM en zullen we anders open zijn dan u van ons gewend bent. Wilt u meer informatie, mailt u dan naar info@hoteldevossenberg en laat ons weten met hoeveel personen en hoeveel nachten u zou willen komen, dan kunnen wij u gerichte informatie sturen.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page