top of page

Medewerker bediening Parttime/fulltime


Hotel Restaurant de Vossenberg:

heeft per direct plaats voor:

medewerker bediening parttime/fulltime

Hotel Restaurant de Vossenberg is een Hotel en een Restaurant maar ook een Vergader- en Feestlocatie. Dat betekent dat je je dus prettig moet voelen in een hectische werkomgeving en je veelzijdig bent. Ons hotel heeft 25 hotelkamers en het restaurant heeft 80 zitplaatsen. Vooral in de zomer is ons restaurant/terras drukbezocht door toeristen maar ook door gasten uit de directe omgeving. De locatie van ons bedrijf helpt daaraan mee maar vooral het leveren van een constante goede kwaliteit en service naar onze gasten vinden we heel belangrijk. Onze live cooking/live muziek zondagen (iedere eerste zondag van de maand)zijn erg populair!

Verder worden onze 4 vergaderzalen het gehele jaar verhuurd (dagtrainingen maar ook meerdaagse vergaderarrangementen) Op de eerste etage bevindt een gezellige bar met feestzaal waar regelmatig feesten, pubquizen of bruiloften worden geboekt (tot 100 personen) Kortom, we zijn van alle markten thuis.

Hotel Restaurant de Vossenberg is een veelzijdig bedrijf waar het hard maar leuk werken is. Niet voor niets zijn de meeste van onze medewerkers al jaren bij ons!

Voor de functie van medewerker bediening zijn we op zoek naar een echte teamplayer die gastvrij en servicegericht is. Je bent communicatief vaardig en enthousiast. Je bent flexibel en hebt geen bezwaar om in wisselende diensten te werken en bent inzetbaar in zowel ochtend- als avonddiensten en ook in het weekend. Je bent commercieel gericht en kunt goed zelfstandig werken. Daarnaast beschik je over:

 • Representatief voorkomen

 • Pro-actieve instelling

 • Ervaring is een pré

Wat is er zo leuk aan werken bij ons?

 • Wij bieden een afwisselende functie, een prettige werksfeer waarbij openheid, eerlijkheid, transparantie en respect voor elkaar belangrijke waarden zijn

 • Goede salaris- en arbeidsvoorwaarden

 • Wisselende werktijden (dagdiensten waardoor de avond vrij, avonddiensten waardoor overdag vrij)

 • Gecertificeerd leerbedrijf met leermeesters

 • Een leuke korting voor medewerkers wanneer zij (en wie zij meenemen) komen eten, drinken of slapen

Na gebleken geschiktheid bieden we je graag een vaste aanstelling

Interesse? Bel, schrijf of mail naar Jeroen of Brenda:

www.hoteldevossenberg.nl / info@hoteldevossenberg.nl / 0577-411275


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square
bottom of page