HOTELKAMERS

Kamers

Wij bieden een ruime keuze aan kamers voor elk type gast. Niet alleen bieden wij ruime comfortabele kamers met een directe toegang tot de natuur, voor een ideaal romantisch weekendje weg. Maar ook praktische kamers die uitermate geschikt zijn voor een zakelijk verblijf waarbij u in alle gemakken wordt voorzien.

 

Onze bijzondere ‘comfort’ kamers brengen de natuur van buiten naar binnen. In deze speciaal ontworpen kamers kunt u namelijk vanuit uw bed al genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft. Laat u verassen door ons ruime aanbod aan verschillende type kamers, de prijzen voor een kamer variëren tussen de € 35,00 en de

€ 139,00 euro.

Annuleren kan gratis tot een dag voor aankomst.

Voorzieningen

Onze kamers worden van alle mogelijke gemakken voorzien. Zo bieden wij gratis draadloos internet (Wi-Fi) in het gehele hotel, koffie/thee faciliteit, een ruime badkamer met bad of douche, een comfortabel en ruim bed, beschikking tot een telefoon en bovendien een moderne flat screen televisie.

Mocht u graag uw trouwe viervoeter mee willen nemen, dan kan dat tegen een betaling van tien euro extra per hond per nacht.

Arrangementen

Wij begrijpen dat u even zorgeloos wil genieten. Kies daarom lekker een arrangement waarmee u een leuk ingevuld verblijf in ons gezellige hotel heeft.

Het Wildarrangement voorziet u van een wild diner met bijpassende wijn. Bovendien kunt u in de omgeving heerlijk wandelen en wie weet komt u nog een wild zwijn of prachtig edelhert tegen! 

>> 5 tips op wild te spotten <<

Met het Verscholen dorp arrangement brengt u op eigen gelegenheid een bezoek aan het Verscholen dorp. Daarnaast heeft u als hotelgast toegang tot de expositie welke door Stichting het Verscholen dorp ingericht is met informatie over deze interessante gebeurtenis. Fietsen neemt u zelf mee of huurt u eenvoudig bij onze buurman Fietsverhuur Hazeleger!

* te reserveren t/m januari 2021. Met uitzondering van 24 t/m 30 december

Boeken

Bent u geïntereseerd in het boeken van een kamer of naar eventuele arangementen, klik dan op de groene knop hieronder.

Tafel reserveren

Wanneer u behalve overnachten ook bij ons wilt dineren, raden wij aan tijdig een tafel te reserveren.

U kunt kiezen om a la carte te eten of ons drie gangen verrassingsdiner a 29,95 p.p.p.d. met als afsluiting een kopje koffie of thee te gebruiken.

Indien u voor het verrassingsdiner kiest, horen wij dit graag tot twee dagen voor aankomst. Geeft u dan gelijk even eventuele dieetwensen door?

Hotel Restaurant De Vossenberg,
Elspeterbosweg 1, 8076 RA Vierhouten

0577 411 275

  • Facebook Basic Black

© 2020 Creative Builders