top of page

Muziekbingo! Zondagmiddag 17 februari!


Muziekbingo is bingo maar dan in een ander jasje. In plaats van getallen die voorbij komen worden platen gedraaid! De spanning van de traditionele bingo, maar dan met muziek! Weet jij de artiest en de titel van het nummer dat voorbij komt? Streep het af op je bingokaart! De DJ draait tal van hits, herken jij de plaat? Staat het nummer bij jou op de Bingokaart? Streep hem door en voor je het weet heb je BINGO! Deze Bingo wordt uiteraard door de quizmaster even gecontroleerd en bij een juiste Bingo krijg je een prachtige prijs en bij een valse…Liedje zingen! En natuurlijk zijn er weer prachtige prijzen te winnen! Locatie: de gezellige bar boven bij de Vossenberg Tijd: 15.00-17.00/ 18.00uur Entreeprijs: € 7,50 p.p Er is al een hele gezellige groep van 40 man, maar er zijn nog een paar plekken vrij voor wat gezellige mensen! Er is een maximum duss.. Graag opgeven via FB of mail: info@hoteldevossenberg.nl


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page