Zoeken
  • Eric Davidson

Datum LEEF marathon bekend! 9 september 2017!


  1. De 2e editie van de LEEF Marathon komt er weer aan! Datum is zaterdag 9 september. Wederom fietsen, lopen & eten over de Veluwe. Nieuw dit jaar is dat je nu ook met een step kan deelnemen. Een prachtige route van 42 km vanuit Vierhouten via Elspeet, Hulshorst en Nunspeet naar Vierhouten.Het is voor iedereen die zin heeft in een leuke ontspannen sportdag met na afloop live muziek en een barbecue. Het is absoluut géén wedstrijd! Tijdstip: Start tussen 10:00-11:00, binnenkomst voor 17:00 Kosten: 25 euro pp (incl. t-shirt, hapjes onderweg en 5 euro voor het nader bekend te maken goede doel. Hou deze datum alvast vrij!! Datum start inschrijving volgt zsm !!

  1. Deelnemen kan met een duo (1 loper en 1 fietser-stepper) of trio (2 lopers/1 fietser-stepper of 1 loper/2 fietsers-steppers), die elkaar continu kunnen afwisselen, dat moment bepaal je zelf.. Het is geen wedstrijd, en er vindt geen tijdsregistratie plaats. Je hebt de hele dag de tijd om te genieten!

  2. Om de 5 à 6 km krijg je iets lekkers aangeboden, wat bij het inschrijfgeld is inbegrepen. Je krijgt je LEEF hardloop t-shirt bij de start. Start en finish zijn wederom bij hotel/restaurant de Vossenberg in Vierhouten.

  3. Maak alvast plannen met je familie, vrienden, buren of kennissen. Inschrijf informatie volgt spoedig.


0 keer bekeken

Hotel Restaurant De Vossenberg,
Elspeterbosweg 1, 8076 RA Vierhouten

0577 411 275

  • Facebook Basic Black

© 2020 Creative Builders