top of page

 

DE VOSSENBERG

De Vossenberg 

Sinds 1931 biedt hotel restaurant ‘de Vossenberg’, de ideale verblijfplaats in het prachtige Vierhouten, midden op de Veluwe. Geniet van de prachtige natuur en interessante omgeving vanuit ons gezellige en huiselijke restaurant en hotel.

 

Lange wandelingen langs de bloeiende heiden, fietstochtjes langs het betoverende Veluwemeer, een familiedagje naar Walibi of een belangrijke werkafspraak in Nunspeet? Voor iedere reisbehoefte bieden wij u het bijpassende comfort.

Missie & Visie

Wij willen u een heerlijk verblijf bieden in een prachtige en unieke omgeving. Een plek waar u tot rust komt en inspiratie opdoet. Met een uitstekend restaurant, een prachtig (verwarmd) terras en comfortabele hotelkamers proberen wij, u, samen met ons gastvrije personeel een onvergetelijke ervaring te bieden.

 

Met een hecht team streven wij ernaar het beste uit uw verblijf te halen. Door een balans te vinden tussen zorgzaamheid, betrouwbaarheid, samenwerking en veelzijdigheid proberen wij ten alle tijden het beste resultaat te waarborgen.

 Over Jeroen & Brenda

De eerste steen voor Hotel de Vossenberg werd gelegd in maart 1931. In de jaren voor de oorlog en ook tijdens de oorlog had de Vossenberg (toen nog de Driesprong geheten) een wat vreemde multifunctionele functie. Het fungeerde niet alleen als pension en dorpskroeg maar ook het plaatselijke postkantoor genoot gastvrijheid van hetzelfde gebouw.

In december 2002 maakten zijn dochter Brenda ten Wolde en haar partner Jeroen Vos (het heeft zo moeten zijn...) hun start in "de Vossenberg". Het jaar 2003 hebben zij aangegrepen om te leren en te werken en aan het einde van de zomer 2003 waren zij er van overtuigd dat dit was wat ze wilden. Er werd een ondernemersplan gemaakt en al wat er verder komt kijken bij de overname van een bedrijf werd gedaan, zodat Jeroen & Brenda begin 2004 een frisse start konden maken. Zij werken nu samen met de medewerkers met veel plezier in Hotel restaurant "de Vossenberg".

bottom of page